Zo traint Anderlecht: parkeerwachter, geen passes, gesloten deuren...

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties
Zo traint Anderlecht: parkeerwachter, geen passes, gesloten deuren...
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft sinds maandag voorzichtig de trainingen hervat. Nu ja, trainingen... Het gaat meer om individuele oefeningen om de spelers bezig te houden. Passes zitten er zelfs niet in...

Anderlecht deed alles om contact tussen spelers en staf te vermijden. Een 20-tal spelers gingen - ondanks dat het niet verplicht was - op de uitnodiging in. Lawrence, Van Crombrugge, Bakkali, Lutonda, Murillo, Chadli, Cobbaut, Sardella, Amuzu, El Hadj, Joveljic, Trebel, Colassin, Sambi-Lokonga, Dewaele, Verschaeren en Kana waren aanwezig.

Rodyse Munienge, de assistent van Kompany, regelde het verkeer op de parking, zag Het Nieuwsblad. De spelers kwamen om het kwartier aan en Munienge zei hen wanneer ze hun auto mochten verlaten. 

De gebouwen waren ook gesloten, behalve voor de jongens die even naar de kiné moesten. De spelers trainden in afgebakende stroken op het veld en mochten daar niet uitkomen. Passes naar andere spelers waren verboden. De komende dagen wordt de intensiteit opgetrokken, maar het gaat dus meer over fit blijven dan echt klaar geraken voor een mogelijke herstart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties