Nieuwe investeerder van KVO kondigt véél nieuwkomers aan en ziet één groot verschil met zijn andere clubs Nice en Barnsley
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 6 reacties

De nieuwe investeerder van KV Oostende Paul Conway doet zijn plannen met de club uit de doeken

Nieuwe investeerder van KVO kondigt véél nieuwkomers aan en ziet één groot verschil met zijn andere clubs Nice en Barnsley

Paul Conway heeft op de webstek van KV Oostende een interview gegeven. Daarin deed hij de plannen die hij met de kustploeg heeft uit de doeken.

En een van die plannen zal hij al snel moeten verwezenlijken. Er moet namelijk flink gesleuteld worden aan de kern. "Er liggen nog ongeveer negen spelers onder contract en we hebben er 23, 24 à 25 nodig", legt Paul Conway uit.

"Dat gaat ons tijd kosten, maar na 30 dagen willen we het grootste deel daarvan achter de rug hebben." Er zitten met andere woorden flink wat contractverlengingen en/of nieuwe spelers in de pijplijn.

Werken aan de academie

"Daarnaast moeten er hard gewerkt worden aan de jeugdacademie. Slechts vier jongens uit de academie liggen onder contract. Bij Nice en Barnsley (clubs waar hij ook in investeert, nvdr.) waren dat er respectievelijk 50 en 45", legt hij de plannen op iets langere termijn bloot.

"Dat wordt hard labeur en dat vergt meer dan een jaar. Maar we zullen er wel komen, zodat er meer spelers naar het eerste elftal kunnen doorstromen", besluit hij.

Bekijk hieronder zijn volledige presentatie:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties