Verdediger van Virton trekt aan de alarmbel: "Weet de club dat ze met onze carrières aan het spelen zijn?"

Verdediger van Virton trekt aan de alarmbel: "Weet de club dat ze met onze carrières aan het spelen zijn?"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Er is iets gebroken met deze directie!" Dat zegt Manu Angiulli, één van de centrale verdedigers van Virton. De spelers van de Luxemburgse club weten van niets. Er is nog geen oefenprogramma, geen teken van hervatting van de trainingen,... Niks!

Virton vecht bij het BMA de beslissingen van de Licentiecommissie aan. Virton kreeg geen licentie voor het profvoetbal. Intussen draaien de spelers die nog onder contract liggen met hun vingers en kunnen ze ook niet op zoek naar een nieuwe club.

"De laatste mail? Een bericht om de auto's naar de club te brengen. Ze hebben niet eens gevraagd hoe het ging", aldus Angiulli bij La Dernière Heure. "Iedereen is bezig zich op volgend seizoen voor te bereiden, maar blijkbaar niet bij Virton."

De spelers moeten dus afwachten, maar dat brengt wel hun toekomst in gevaar. "De andere ploegen wachten niet op Virton om hun kern samen te stellen", zucht de verdediger. "En als het BMA niet in het voordeel van de club oordeelt? Ik denk dat ze er geen rekening mee houden dat ze met onze carrières aan het spelen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties