De Belgische clubs zijn aan het oefenen geslagen: ruime overwinningen voor OHL, Standard en Antwerp
Redactie
| 7 reacties

Overzich van de gespeelde oefenwedstrijden van de Belgische profclubs

De Belgische clubs zijn aan het oefenen geslagen: ruime overwinningen voor OHL, Standard en Antwerp
Foto: © SC

Vandaag is de voorbereiding op het nieuwe Belgische voetbalseizoen op gang getrapt. Hier kan je een overzicht van de gespeelde oefenwedstrijden terugvinden.

Antwerp FC 6 - 0 KFC Brasschaat

Het stamnummer één had in de eerste oefenpot van het seizoen geen moeite met tweedeprovincialer Brasschaat. Bij de Great Old was Lior Refaelov goed voor twee doelpunten. Ook Abdoulaye Seck, Dieumerci Mbokani, Sander Coopman en Alexis De Sart stonden aan het kanon. 

Toch ook opvallend: de spelers van Brasschaat werden op voorhand niét getest op COVID-19. De Noord-Antwerpse club had de intentie om de spelers te laten onderzoeken, maar het was praktisch niet mogelijk.

Standard 5 - 0 Royal Stade Waremmien

Ook de Rouches wonnen vanavond met een forfaitscore van Borgworm. De club voetbalt haar competitiewedstrijden in de Tweede Amateurklasse. De Luikse doelpunten werden gescoord door Willliam Balikwisha (2), Denis Dragus, Nicolas Gavory en Joachim Carcela. 

OH Leuven 4 - 0 KHO Bierbeek

Er waren dan wel geen toeschouwers aanwezig op het oefencomplex, maar dat hield OHL niet tegen om vier doelpunten te scoren. De namen van Toon Raemaekers, Jérémy Perbet en Thomas Henry (2) kwamen op het scorebord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties