🎥 Gemoederen in Turkse clash geraken oververhit, Feghouli deelt schandalige karatetrap uit
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties

Sofiane Feghouli begaat schandalige overtreding tijdens Galatasaray - Trabzonspor

🎥 Gemoederen in Turkse clash geraken oververhit, Feghouli deelt schandalige karatetrap uit

Zondagavond stond er in Turkije een belangrijke topper op het programma. Galatasaray kon zichzelf in het spoor van Trabzonspor nestelen, maar door een vroege rode kaart van Sofiane Feghouli werd het een frustrerende avond voor de club uit Istanbul.

Galatasaray kon zondag tot op drie punten van Trabzonspor naderen in een onderling duel, maar de bezoekers gingen na een 1-3 met de drie punten aan de haal. Trabzon kon meer dan een uur profiteren van een manmeersituatie na een schandalige overtreding van Sofiane Feghouli.

Het potje van de 30-jarige Algerijn kookte over toen hij werd aangetikt door Manuel Da Costa. Feghouli schreeuwde het uit, maar plantte tijdens zijn val opzettelijk de studs op de borstkas van zijn tegenstander, die er nog vrij koeltjes op reageerde. Dankzij een tussenkomst van de VAR werd er terecht een rode kaart gegeven.

Onder meer dankzij een goal van Alexander Sorloth (ex-KAA Gent) won Trabzon met 1-3, waardoor de titelstijd nog helemaal open ligt in Turkije. Trabzonspor blijft tweede achter Basaksehir. De achterstand bedraagt twee punten met nog vier duels voor de boeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties