🎥 Bizar! Ploegmaat van Pozuelo en Ciman nekt team van Henry in laatste minuten en gaat dan een handvol supporters jennen

Hannes Van Gael
| 1 reacties

Een Canadees onderonsje in de MLS werd woensdagnacht gewonnen door FC Toronto. Aanvaller Jozy Altidore scoorde een late winning goal en ging die nogal eigenaardig vieren.

Het Montreal Impact van Victor Wanyama (ex-Beerschot) en trainer Thierry Henry leed een zure thuisnederlaag tegen FC Toronto. Bij de bezoekers bleef Laurent Ciman 90 minuten op de bank, Pozuelo startte wel in de basis.

De partij leek op een 1-1 af te stevenen, tot aanvaller Jozy Altidore in de 89e minuut de 1-2 op het scorebord zetten. Een opdoffer voor de Montreal en de weinige thuisfans, maar de doelpuntenmaker maakte het nog een tikkeltje erger door de supporters te jennen.