Tweejarig contract ligt klaar voor Arturo Vidal in Milaan

Redactie
Tweejarig contract ligt klaar voor Arturo Vidal in Milaan

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Bale - Arturo - Marcelo - Da Souza - Da Souza - Van Landschoot - Bellerín - Sancho

Tweejarig contract ligt klaar voor Arturo Vidal in Milaan

Arturo Vidal en Inter Milaan zijn rond. De Chileen ontbreekt in de selectie van Barcelona omdat hij zijn transfer aan het afronden is. Hij tekent bij Inter een contract tot 2022 en komt transfervrij over.

Transfernieuws en Transfergeruchten 12/09

Manchester United zet Douglas Costa op lijstje alternatieven Jadon Sancho

Manchester United liep Jadon Sancho mis, maar de club wil nog steeds een aanvaller aantrekken met de nodige adelbrieven. (Lees meer)


Javi Martinez vertelt ploegmaats dat hij Bayern München na acht jaar gaat verlaten

Javi Martinez speelt al sinds 2012 voor Bayern München, maar zou nu de club toch gaan verlaten. Dat zou hij zelf aan zijn ploegmaats hebben gezegd. (Lees meer)


AC Milaan haalt Ante Rebic definitief weg bij Eintracht Frankfurt

AC Milaan huurde Ante Rebic voor twee seizoenen van Eintracht Frankfurt en als de Kroaat kon overtuigen zou hij nadien de overstap maken naar de Italiaanse club. (Lees meer)


Standard heeft oogje op Aleksandard Radovanovic van Lens

Standard speurt de transfermarkt nog af naar versterkingen. Voorlopig bleven grote transfers uit, al vertrok er buiten Vojvoda ook nog geen grote naam. (Lees meer)


Aston Villa doet zaken met Arsenal en trekt Emiliano Martinez aan

Arsenal won vorig seizoen de FA Cup en wist ook dit seizoen de Community Shield te pakken. Dat deed het met de Argentijn Emiliano Martinez als een van de uitblinkers tussen de palen. (Lees meer)


'Barcelona wil Hector Bellerin losweken bij Arsenal'

Barcelona speurt de transfermarkt nog af naar nieuwe versterkingen en komt daarbij op de naam van een oude bekende. Het zou graag Hector Bellerin willen terughalen. (Lees meer)


Manchester United noteert drie namen als alternatief voor Jadon Sancho

Jadon Sancho zal niet naar Manchester United trekken en dus heeft de Engelse topclub andere namen op het oog. Joao Felix, Douglas Costa en Gareth Bale kunnen binnenkort een telefoontje verwachten.


Alejandro Cabeza nadert akkoord met Moeskroen

Moeskroen is nog op zoek naar extra aanvallende versterking en denkt die te hebben gevonden in Ecuador. (Lees meer)


Atalanta bijna rond met Sam Lammers van PSV

Atalanta en PSV hebben een akkoord bereikt over Sam Lammers. De transfer zit in de afrondende fase. De 23-jarige spits verlaat PSV na 10 jaar.


Lazio haalt back-up Ciro Immobile in Turkije

Lazio laat maandag voormalig Anderlecht-taregt Vedat Muriqi de medische testen afleggen. De spits komt over van Fenerbahce en moet de back-up worden van Ciro Immobile.


Marcelo bereid naar aanbiedingen te luisteren

Real Madrid heeft momenteel een linksback te veel en dat doet Marcelo nadenken over zijn toekomst bij de club. (Lees meer)


Club Brugge kondigt transfer van Jellert van Landschoot naar Lierse Kempenzonen

Club Brugge en Lierse Kempenzonen hebben een akkoord gevonden over de definitieve transfer van Jellert van Landschoot. (Lees meer)


Lee Jae-Ik is op weg naar Antwerp

Antwerp staat dicht bij een defensieve versterking. Lee Jae-Ik, een Zuid-Koreaans talent, zou namelijk op weg zijn naar de Bosuil. De centrale verdediger komt over van Al-Rayyan uit Qatar. (Lees meer)


'Alex Morgan staat voor spectaculaire transfer naar Europa'

Alex Morgan werd in het voorjaar moeder van een eerste dochter, maar staat nu opnieuw dicht bij een voetbalavontuur. En dat brengt haar naar Europa. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 11/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties