Wolverhampton heeft 10 minuten nodig om Sheffield United opzij te zetten

Nils Wens

Wolverhampton heeft een vlotte overwinning geboekt op de eerste speeldag van de Premier League. De club haalde het met 0-2 van Sheffield United na doelpunten van Raul Jimenez en Romain Saiss. De twee doelpunten vielen in de eerste 6 minuten van de wedstrijd.

Wolverhampton begon snedig aan de wedstrijd en na 3 minuten resulteerde het al in een doelpunt. De Mexicaanse aanvaller Raul Jimenez zorgde voor de 0-1. Lang stond de 0-1 niet op het bord, want drie minuten later zorgde Romain Saiss voor de 0-2.

Sheffield United probeerde daarna wel, maar doelpunten kregen we voor de rest van de wedstrijd niet meer te zien, waardoor 0-2 dus meteen ook de eindstand was. Bij Wolverhampton speelde Leander Dendoncker een hele wedstrijd en bij Sheffield United speelde Sander Berge een kwartier mee.