Onverwachte topper tussen Charleroi en Beerschot, wat doen Genk en Gent met nieuwe coach? Dit is onze prognose! (En vul NU je prono in!)

Redactie
| 5 reacties
Onverwachte topper tussen Charleroi en Beerschot, wat doen Genk en Gent met nieuwe coach? Dit is onze prognose! (En vul NU je prono in!)

Net als de vorige seizoenen is er ook dit jaar opnieuw onze pronostiek en ons managerspel. Bewijs dat jij het meeste van voetbal weet en versla familie, vrienden en concurrenten. En versla de redactie!

De pronostiek van de redactie is terug en ook dit seizoen zou dat wel eens een heel erg spannende strijd kunnen gaan worden, want het is alweer het vierde seizoen dat iedereen voor opperste glorie gaat.

Kan u ons verslaan? Misschien weet u het wel nóg beter? Ga de uitdaging met ons aan en speel mee!

Speeldag 6DennisNilsHannesJelleKevinJohanAernout
Charleroi - Beerschot1111111
KV Oostende - OH Leuven2XXXX11
Moeskroen - AA Gent2X22222
Waasland-Beveren - Anderlecht2222222
Zulte Waregem - Club Brugge2222X22
Standard - KV KortrijkX111211
Genk - KV Mechelen111X1X1
Antwerp - KAS Eupen1X111X1
Cercle Brugge - STVVX1X2211

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs via onze partner BETFIRST hoort daarbij per speeldag en per periode zeker tot de mogelijkheden.

Stand onder de redactie na speeldag 5:

Aernout 20
Hannes 19
Kevin 18
Dennis 17
Nils 16
Johan 16
Jelle 15

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK en schrijf je in!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties