Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 8!

Redactie
| 13 reacties
Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 8!
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje in ons team van de week!

Doel

In doel posteren we deze week Sinan Bolat. Hij maakte bij zijn debuut voor KAA Gent meteen indruk met een viertal goede reddingen en hield zo Beerschot helemaal uit de partij in de 5-1 zege. Jammer dat hij in de slotminuut alsnog werd verschalkt.

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie personen. Vukotic was centraal achterin belangrijk voor Waasland-Beveren én zorgde in de laatste minuut voor een doelpunt dat een punt opleverde, terwijl Bataille (KV Oostende) en Cacace (STVV) bij zijn debuut aardig speelden als backs en ook aanvallend van belang waren.

Middenveld

Vormer Ruud
© photonews

Op het middenveld was er dit weekend héél veel mogelijk. DIatta, Hongla, Haroun, Mandjeck, ... Het zijn maar enkele van de mannen die het net niet haalden. Want naast sommigen konden we gewoon écht niet dit weekend.

Ruud Vormer was omnipresent voor Club Brugge, zijn vrije trap was het orgelpunt. Xavier Mercier was eens te meer de draaischijf van OH Leuven, Miyoshi was in alle vier de Antwerpse goals betrokken, Raskin was (ook eens te meer) de man bij Standard en Hotic deed alles goed voor Cercle Brugge ...

Aanval

In de spits hebben we zo amper twee plekjes over, waardoor we ook Depoitre ondanks twee doelpunten moeten uit ons team houden. Met Yaremchuk staat die andere Gentse held (2 goals, een heerlijke opzet bij de 4-0 ook nog met een preassist) wel tussen de lijnen, terwijl Sakala scoorde én een hattrick op het doelhout zag uit elkaar spatten na een match vol hard werk.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties