šŸŽ„ Het is bijna ontaard in de wedstrijd tussen Standard en de Rangers: "Zijn viering was bedoeld om ons uit te dagen"
Alexandre Fiammetti
Nils Wens en Alexandre Fiammetti
| 27 reacties

šŸŽ„ Het is bijna ontaard in de wedstrijd tussen Standard en de Rangers: "Zijn viering was bedoeld om ons uit te dagen, het is ontoelaatbaar"

šŸŽ„  Het is bijna ontaard in de wedstrijd tussen Standard en de Rangers: "Zijn viering was bedoeld om ons uit te dagen"

Heel wat spektakel in de Europa League-wedstrijd tussen Standard en de Rangers deze avond. Kemar Roofe scoorde de 0-2 voor de Schotse ploeg, maar de spelers van Standard waren niet tevreden met zijn viering. Ze zagen dit als een manier om hen te provoceren.

Het liep bijna uit de hand na de wedstrijd tussen de twee ploegen toen Eric Deflandre naar Kemar Roofe ging om hem te vertellen wat hij van zijn viering vond. De twee mannen stonden zelfs even kop tegen kop. "Er zijn andere manieren om zo'n mooi doelpunt te vieren. Het heeft geen zin om dat te doen", legde Arnaud Bodart na de wedstrijd uit.

Samuel Bastien deelt de mening van zijn doelman. "Een prachtig doelpunt, maar zijn reactie was niet nodig. Het was bedoeld om ons uit te dagen. Zijn houding en gebaar naar de supporters is moeilijk te begrijpen", aldus de middenvelder. 

Ryan Jack, een middenvelder van de Rangers, reageerde ook. "Kemar scoorde een geweldig doelpunt, het mooiste doelpunt dat ik in mijn carrière heb gezien. Na het doelpunt was er een moment vol passie en hij wilde het gewoon vieren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties