Corona blijft Waasland-Beveren teisteren: tweede uitgestelde match lijkt onvermijdelijk
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 9 reacties

Corona blijft Waasland-Beveren teisteren: match tegen Charleroi wordt wellicht uitgesteld

Corona blijft Waasland-Beveren teisteren: tweede uitgestelde match lijkt onvermijdelijk

Waasland-Beveren werd vorige week hard getroffen door het coronavirus. In totaal testten zestien mensen binnen de club positief op het longvirus, waarvan 13 spelers van de A-kern. Na nieuwe tests is er nog een besmetting bijgekomen.

Waasland-Beveren zag zich zelfs genoodzaakt om uitstel te vragen voor de match tegen KV Oostende en kreeg dat ook van de Pro League. Vanaf zeven besmette spelers mogen clubs om uitstel vragen.

Ondertussen onderging de Wase club een nieuwe testronde en kreeg het slecht nieuws. Alle besmette spelers legden opnieuw een positieve test af en de club bevestigde nog één extra besmetting in de A-kern.

Dat brengt het totaal op elf besmettingen in de spelersgroep van Nicky Hayen. Nog niet alle resultaten zijn binnen, dus het totale aantal kon nog oplopen tot 14 spelers. Ondertussen zijn er ook geen groepstrainingen meer op de Freethiel, waardoor de club zich genoodzaakt voelt om opnieuw om uitstel te vragen.

Vrijdag of zaterdag spreekt de Pro League zich daarover uit, maar gezien de huidige situatie is de kans klein dat de Leeuwen van het Waasland zondag naar Charleroi trekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg Charleroi - Waasland-Beveren live op Voetbalkrant.com vanaf 17:00 (02/12).

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties