Van Bommel genoemd als opvolger van Van den Brom

Redactie
Van Bommel genoemd als opvolger van Van den Brom

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Beckham - Ramos - Pogba - Van Bommel - Armenakas

Van Bommel genoemd als opvolger van Van den Brom

FC Utrecht moet op zoek naar een nieuwe coach na het vertrek van John van den Brom. In een podcast van de Nederlandse krant De Telegraaf vertelde Mike Verweij dat Wesley Sneijder Mark Van Bommel heeft aanbevolen bij de club. Van Bommel zit zonder club.

Transfernieuws en Transfergeruchten 07/11

David Beckham wil Sergio Ramos naar zijn Inter Miami halen

Dinsdagavond maakte Sergio Ramos zijn honderdste doelpunt in het shirt van Real Madrid, opmerkelijk voor een verdediger. Ex-ploeggenoot David Beckham droomt er van om de Spanjaard te overtuigen het vliegtuig op te stappen om te voetballen bij zijn Inter Miami. (Lees meer)


Zulte Waregem gaf de Australiër Panagiotis Armenakas een contract

Zulte Waregem heeft met Panagiotis Armenakas een aanvaller extra binnengehaald. Hij speelde vorig seizoen voor Panathinaikos, maar zat zonder club sinds Roeselare failliet ging. (Lees meer)


Manchester United zet Paul Pogba in solden

Manchester United zet Paul Pogba in solden. De fransman kostte in 2016 nog meer dan 100 miljoen euro en kan straks voor een veel lager bedrag vertrekken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 06/11 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/11

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties