UPDATE: Charleroi gaat in beroep tegen loodzware schorsing van sterkhouder
Redactie
| 0 reacties

Marco Ilaimaharitra krijgt vier weken schorsing na zijn rode kaart tegen Waasland-Beveren

UPDATE: Charleroi gaat in beroep tegen loodzware schorsing van sterkhouder
Foto: © photonews

Sporting Charleroi zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Het behaalde een teleurstellende 0 op 9. Nu wordt één van hun sterkhouders voor vier wedstrijden geschorst na een onbesuisde rode kaart tegen Waasland-Beveren.

UPDATE: Het Laatste Nieuws weet dat Sporting Charleroi alsnog in beroep gaat tegen de beslissing van het Disciplinair comité om Marco Ilaimaharitra voor vier weken te schorsen. 

Woensdag verloor Charleroi met 0-2 tegen hekkensluiter Waasland-Beveren. Vlak voor rust ging ook nog eens het licht uit bij Marco Ilaimaharitra. De middenvelder vloog stevig langs achter in. In eerste instantie ontving hij maar een gele kaart van scheidsrechter D'hondt. Uiteindelijk trok hij na de tussenkomst van de VAR toch rood. 

Ilaimaharitra ontvangt nu ook nog een stevige sanctie van het Disciplinair Comité. Zij besloten om de middelvelder voor vier weken effectief te schorsen. Hij ontvangt ook een boete van 4.000 euro. Hierdoor mist Ilaimaharitra de confrontaties met KV Kortrijk, Sint-Truiden, Cercle Brugge en Anderlecht. Extra kopzorgen dus voor trainer Karim Belhocine. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties