Van een krachtig signaal gesproken! Eersteklasser ontslaat doelman die op lockdownfeestje was

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 36 reacties
Van een krachtig signaal gesproken! Eersteklasser ontslaat doelman die op lockdownfeestje was

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende is allerminst opgezet met de betrokkenheid van doelman Fabrice Ondoa bij een lockdownfeestje. De Kameroener mag op zoek naar een nieuwe club.

KV Oostende betreurt de aanwezigheid van Fabrice Ondoa op een lockdownfeestje en kwam op de eigen webstek met een statement. 

"KV Oostende heeft het contract van Fabrice Ondoa met onmiddellijke ingang beëindigd omwille van het organiseren van én aanwezig zijn op een lockdownparty. Tijdens de nacht van zaterdag op zondag werd de Oostendse politie opgeroepen omwille van geluidsoverlast in het appartementsgebouw van Fabrice Ondoa in de Koningsstraat. Het bleek om een lockdownparty te gaan waarbij een tiental personen alle coronamaatregelen met de voeten trad. Toen de politie ter plaatse kwam, werden zij bovendien verbaal belaagd door de feestvierders en werden er 11 PV’s opgesteld."

Ondoa streek in de zomer van 2018 neer bij KVO en kon nooit een vaste basisplaats claimen. In zijn 2,5 seizoenen bij de club keepte hij 30 matchen.

Oproep van Weyts

Eerder op de dag vroeg Minister van Sport Ben Weyts (N-VA) aan de clubs om zwaar op te treden. Zijn oproep is niet in dovemansoren gevallen bij KV Oostende. Ook Westerlo gaat hun betrokken spelers sanctioneren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties