Standard wilt in eigen huis aan weg timmeren: "Een 6/6 is broodnodig nu"
Jelle Heyman vanuit Kortrijk
| 6 reacties

"Een 6/6 is echt noodzakelijk nu", vindt Noë Dussenne

Standard wilt in eigen huis aan weg timmeren: "Een 6/6 is broodnodig nu"

De omstandigheden maken dat thuis spelen zeker niet langer het gebruikelijke dodelijke wapen is voor Standard, maar ze zullen in ieder geval moeten proberen de uitstraling van Sclessin te respecteren tijdens de volgende twee thuiswedstrijden.

In normale tijden, na zo'n jammerlijke nederlaag en zo'n slechte reeks - zes wedstrijden zonder nederlaag - kunnen de spelers zich aan een heet Sclessin verwachten. Maar als het stadion leeg zal zijn, zullen de spelers het zonder een vurig stadion moeten doen. "Er was geen gebrek aan goesting, dat kan ik verzekeren. Iedereen is gemotiveerd en we wilden graag een goede wedstrijd spelen'', zegt Noë Dussenne na de nederlaag in Kortrijk (2-1).

"Het is inderdaad waar dat, hoewel we in Europa niet slecht waren, de voorbije twee wedstrijden in de competitie dit Standard niet op zijn niveau presteert. Er is nu een opeenvolging van wedstrijden maar het is geen exuus voor de prestatie van vandaag", geeft de centrale verdediger toe. 

"Of de boodschap van Montanier is doorgekomen in de kleedkamer? Ja natuurlijk, maar wat kan hij doen? Hij zet ons op het veld en dan is het aan ons om te presteren. Nu thuis 6/6 halen is een verplichting voor een grote club als Standard (tegen Moeskroen en STVV)", besluit Dussenne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties