Reactie Hernan Losada tevreden met het punt tegen KAA Gent: "Niet de manier waarop we punten willen pakken, maar het is soms noodzakelijk"

Nils Wens
| 5 reacties
Hernan Losada tevreden met het punt tegen KAA Gent: "Niet de manier waarop we punten willen pakken, maar het is soms noodzakelijk"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot heeft na vier nederlagen op rij nog eens een punt kunnen pakken in de Jupiler Pro League. De club speelde deze middag 1-1 gelijk tegen KAA Gent. Hernan Losada was tevreden na de wedstrijd.

De trainer legde het uit op de persconferentie na de wedstrijd. "We wilden 2021 starten met punten te pakken. We hadden een andere aanpak in vergelijking met de vorige wedstrijden. Het is niet de manier waarop we punten willen pakken, maar het is soms noodzakelijk", aldus Losada. 

Woensdag moet Beerschot opnieuw vol aan de bak. Dan nemen ze het op tegen Cercle Brugge in een inhaalwedstrijd. "We kunnen veel positieve zaken onthouden en nu gaan we mensen proberen te recupereren voor de inhaalwedstrijd binnen twee dagen. We gaan vol voor de overwinning", legde een strijdvaardige Losada uit. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties