Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 30!

Redactie
| 1 reacties
Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 30!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje in ons team van de week!

Doel

In doel posteren we deze week Mike Vanhamel. Hij hield met heel wat knappe reddingen een puntje op het bord voor Beerschot tegen AA Gent en werd enkel vanop de stip geklopt. 

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie belangrijke personen. Casper De Norre deed het echt prima voor OH  Leuven en mocht een clean sheet bijschrijven en dat mochten ook Sheldon Bateau na moeilijke maanden en Cameron Humphreys bij Zulte Waregem. Al hadden ook Peyre of Deschacht er kunnen staan. 

Middenveld

Op het middenveld kunnen we niet naast de twee goals van Amallah, de twee goals voor Hairemans, de goal en assist voor Schoofs en metronomen Rits en Dorsch die erg belangrijk waren in zowat alles voor hun team. En dan doen we het middenveld van Oostende (Hjulsager, Vandendriessche) en Kortrijk (De Sart, Van Der Bruggen, Makarenko) eigenlijk zelfs tekort.

Aanval

Sakala bewees met een doelpunt en assist dat hij van belang was voor Oostende, Gueye maakte dan weer twee belangrijke doelpunten voor Kortrijk. Ook de invalbeurt van Prevljak was overigens prima te noemen. 

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties