Deal met Oekraïense jeugdtalent en RSCA staat op de helling
A Saliou
| 5 reacties

Mykola Kukharevych komt misschien toch niet over naar RSCA

Deal met Oekraïense jeugdtalent en RSCA staat op de helling

Terwijl alles in orde leek voor de overgang van Mykola Kukharevych naar Anderlecht, lijkt de jonge Oekraïner nu toch Neerpede te verlaten.

Mykola Kukharevych (19) zou normaal gezien in juni overkomen naar Anderlecht. Aanvankelijk om het U21-team te versterken. Maar volgens informatie van La Dernière Heure zou de zaak ingewikkeld worden: zijn ploeg, Rukh Lviv, zou niet de meest meewerkende club zijn. Hryhoriy Kozlovsky, voorzitter van het OekraÏense Rukh, heeft namelijk de transfereisen opgetrokken. En ook Kukharevych zelf zou nog aarzelen om zich bij Anderlecht aan te sluiten. 

De Oekraïner was zelfs al geslaagd voor zijn medische tests bij RSCA en hij poseerde al in het gezelschap van Vincent Kompany in een Anderlecht-shirt toen hij een wedstrijd bijwoonde in het Lotto Park. Zijn komst zou echter nog kunnen gebeuren, maar de zaak is voor de Mauves momenteel niet de hoogste prioriteit.

RSC Anderlecht onderhandelde al sinds december over een transfer van Mykola Kukharevych. De speler woonde een wedstrijd bij in het Lotto Park en poseerde al in Anderlecht-shirt. Maar de transfer lijkt nu alsnog af te springen. Dus indien de voorzitter de hogere transfereisen niet laat zakken, gaat de deal niet door.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties