๐ŸŽฅ UPDATE: Spanning groeit aan Sclessin: paar duizend Standard-fans verzamelen zich en houden weinig rekening met coronaregels

๐ŸŽฅ UPDATE: Spanning groeit aan Sclessin: paar duizend Standard-fans verzamelen zich en houden weinig rekening met coronaregels
Foto: © photonews

Hoogspanning in de Belgische competitie, want het is deze middag Standard - Anderlecht. Bij geen van beide teams draait het momenteel schitterend, maar dat maakt die wedstrijd alleen maar nog belangrijker. De supportersclans leven er alvast enorm naar toe.

Extra jammer dat de supporters deze topaffiche niet in het stadion kunnen bijwonen, maar dat houdt een aantal Standard-fans niet tegen om richting Sclessin te trekken. Een paar duizenden fans verzamelden zich aan de boorden van de Maas meer dan twee uur voor de aftrap.

Die zullen onder andere de spelersbus van de Rouches warm willen verwelkomen en spelers en staf zo nog een hart onder de riem willen steken, een extra aanmoediging als het ware. Ook geeft de Standard-aanhang zo meteen het signaal dat er veel op het spel staat.

Weinig afstand en mondmaskers

Er geldt in ons land echter wel nog altijd een samenscholingsverbod. Er wordt naar verluidt weinig afstand gehouden en ook het aantal te bespeuren mondmaskers is aan de geringe kant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties