Westerlo pakt uit met demonstratie en heeft klinkende zege tegen Deinze beet
Seppe Frans
| 6 reacties

Westerlo wint eenvoudig met 4-0 tegen Deinze

Westerlo pakt uit met demonstratie en heeft klinkende zege tegen Deinze beet
Foto: © photonews

Het kampioenschap in 1B lijkt al lang beslist, maar de strijd om plaats twee blijft enorm spannend. Zondagmiddag won Seraing met het kleinste verschil op het veld van Lierse Kempenzonen, dus lag nu alle druk bij Westerlo.

De Kemphanen waren in de openingsfase meteen de betere ploeg en namen ook zelf het initiatief. Deinze loerde dan wel op de counter, maar keek al na een kwartier tegen een achterstand aan. Lukas Van Eenoo gooide de bal voor het doel, Igor Vetokele twijfelde niet en knalde het leer in één tijd tegen de touwen.

Amper een kwartier later verdubbelde Kader Keita de score voor de thuisploeg. Atabey Cicek stormde alleen richting doelman Vandenberghe, maar bleef niet kalm genoeg. De 20-jarige middenvelder was goed gevolgd en duwde de bal simpel binnen.

Uiteindelijk werd het nog een lange avond voor de bezoekers. Atabey Cicek zette met een dubbele treffer nog de ruime 4-0 eindstand op het bord. Vooral zijn laatste doelpunt was een pareltje. Na een vlotte beweging plaatste hij de bal heerlijk in de winkelhaak. 

De jongens van Bob Peeters blijven dus meedoen in de strijd om promotie. Het staat in de stand op een derde plaats en telt nauwelijks één punt minder dan RFC Seraing. Volgende week wacht de verplaatsing naar rode lantaarn Club NXT.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties