Antwerp hoeft Selemani en Jonckheere niet te vrezen

Antwerp hoeft Selemani en Jonckheere niet te vrezen
Foto: © photonews

Bij Antwerp kunnen ze maar beter op hun hoede zijn voor KV Kortrijk. Dat verloor wel recent de derby tegen Zulte Waregem, maar ging het weekend voordien nog winnen in Anderlecht. Wel een aderlating voor KVK: Faïz Selemani is er zaterdag niet bij.

De ex-speler van Union blijft toch een onvoorspelbare voetballer waar de defensie van de tegenstander altijd rekening mee moet houden. Hij is echter niet beschikbaar voor de wedstrijd op de Bosuil. Ook Michiel Jonckheere hebben ze bij KVK zien uitvallen.

Hem zullen ze dus niet kunnen inzetten om eventueel het middenveld te versterken. Voorts zijn ook nog Kristof D'Haene, Gilles Dewaele en Yevhenii Makarenko geblesseerd. Luka Elsner selecteerde wel 19 andere spelers. Zo komt Zinho Gano mogelijk in actie tegen zijn ex-ploeg.

Selectie Kortrijk: Adam Jakubech, Petar Golubovic, Trent Sainsbury, Lucas Rougeaux, Ante Palaversa, Teddy Chevalier, Jovan Stojanovic, Maxim Deman, Pape Habib Gueye, Muhammed Badamosi, Sambou Sissoko, Gaëtan Hendrickx, Julien De Sart, Marko Ilic, Yani Van Den Bossche, Eric Ocansey, Aleksandar Radovanovic, Timothy Derijck en Zinho Gano.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties