🎥 Duitse voetbalbond selecteert Lukas Nmecha (Anderlecht) en Niklas Dorsch (KAA Gent) voor EK onder 21 met fraaie video, ook Bastien Toma (KRC Genk) is van de partij met Zwitserland
Seppe Frans
| 0 reacties

Zowel Lukas Nmecha (Anderlecht), Niklas Dorsch (KAA Gent) als Bastien Toma (KRC Genk) zullen aanwezig zijn op het EK onder 21

🎥 Duitse voetbalbond selecteert Lukas Nmecha (Anderlecht) en Niklas Dorsch (KAA Gent) voor EK onder 21 met fraaie video, ook Bastien Toma (KRC Genk) is van de partij met Zwitserland
Foto: © photonews

Eind deze maand gaat het EK voor de U21 van start. De jonge Duivels hebben zich niet kunnen plaatsen, maar toch zullen er enkele jongens uit de Belgische competitie aantreden op het toernooi. Eerder werd Noa Lang al aangekondigd. Duitsland rekent dan weer op de diensten van Dorsch en Nmecha.

De Duitse voetbalbond maakte de selectie met een fraaie video bekend. Het EK vindt plaats van 24 maart tot 6 juni, al zal het toernooi wel in twee aparte delen worden afgewerkt. Zo zal de groepsfase in maart plaatsvinden. De knock-outfase zal pas eind mei van start gaan.

In de selectie zitten ook de namen van Niklas Dorsch (KAA Gent) en Lukas Nmecha (Anderlecht). Woensdag 24 maart speelt die Mannschaft hun eerste wedstrijd tegen Hongarije.

Nauwelijks enkele dagen daarvoor speelt Anderlecht tegen Zulte Waregem (21 maart) en KAA Gent tegen Cercle Brugge (21 maart). Beide spelers komen gewoon in actie en zullen daags nadien aansluiten bij hun selectie. Het toernooi valt samen met de interlandperiode van de A-ploeg. Dus niemand zal hun jacht op de play-offs moeten voortzetten zonder hun internationals. 

Toma

Ook KRC Genk zal met Bastien Toma een speler afvaardigen naar het EK onder 21. De middenvelder zal in actie komen voor Zwitserland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties