Goemaere en Verhaeghe dat klikt niet: "Voor een wedstrijd zitten we bijvoorbeeld niet samen"
Bart De Vré
| 24 reacties

Voorzitters van Cercle Brugge en Club Brugge zijn geen beste vrienden

Goemaere en Verhaeghe dat klikt niet: "Voor een wedstrijd zitten we bijvoorbeeld niet samen"
Foto: © photonews

Het is niet alleen tussen de supporters maar ook tussen de voorzitters van de Brugse clubs dat het niet botert. Al had Goemaere ook wel lof voor de manier hoe dat Club Brugge werkt.

De band tussen Cercle-voorzitter Vincent Goemaere en Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe staat op een laag pitje. De Cercle-voorzitter illustreert met een pijnlijk voorbeeld.

Vincent Goemaere, voorzitter van Cercle Brugge, had op Play Sports het volgende te zeggen over Club Brugge.  "Met Vincent Mannaert heb ik een goed contact. Club heeft de afgelopen tien jaar uitstekend werk geleverd en daar heb ik respect voor. De rol van Mannaert valt daarin ook niet te onderschatten."

Zijn band met Mannaert is duidelijk beter dan deze met de voorzitter van Club Brugge, Bart Verhaeghe. "Ik wou dat mijn band met Verhaeghe even goed was maar helaas is dat niet zo. Voor een wedstrijd zitten we bijvoorbeeld niet samen. Dat gebeurt niet omdat Verhaeghe er niet bij wil zijn. Hij zit dan apart in zijn eigen ruimte. Dat bevordert de relatie natuurlijk niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties