Bolat en Vreven bespreken de titelstrijd: "Je voelt dat Brugge-spelers opzet van competitie beginnen aan te vallen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 12 reacties

Sinan Bolat en Stijn Vreven verwachten nog spannende titelstrijd

Bolat en Vreven bespreken de titelstrijd: "Je voelt dat Brugge-spelers opzet van competitie beginnen aan te vallen"
Foto: © photonews

Club Brugge of Genk, wie speelt kampioen? Ook voor Sinan Bolat en Stijn Vreven is het toch nog geen uitgemaakte zaak. De doelman en voetbaltrainer geven hun visie op de titelstrijd en zien het eventueel toch nog spannend worden.

Genk is tot op vijf punten van Club genaderd. Gaan de Limburgers ook de volgende weken nog meedoen voor de titel? "Ik denk het wel", zegt Sinan Bolat in TVL Sportcafé. "Zeker als je ziet dat ze met heel veel vertrouwen spelen. Na de bekerwinst hebben ze ook verdiend gewonnen tegen Brugge. Ik zie hen zeker tot de laatste speeldag voor het kampioenschap spelen."

Volgende speeldag cruciaal

"Ik denk dat de volgende speeldag cruciaal zal zijn", stelt Stijn Vreven een voorwaarde. "Als Brugge niet wint bij Antwerp en Genk wint zijn thuismatch tegen Anderlecht, dan ligt alles terug open. Dan krijgt Genk zo'n boost en gaat Club door een mentale dip."

Genk speelt eerst en kan dus de druk bij Club leggen. "Absoluut. En Antwerp uit, een hele moeilijke wedstrijd. Je voelt aan de spelers van Brugge dat ze nu het opzet van de competitie beginnen aan te vallen", verwijst Vreven naar de kritiek op de formule van de play-offs. "Dat wijst op zenuwachtigheid." Vreven voorspelt toch een titel voor Club, Bolat tipt op Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties