Will Still reageert voor het eerst op het nieuws van Peter Maes: "Wist niet dat ze ook met iemand anders aan het praten waren"

Nils Wens
| 7 reacties
Will Still reageert voor het eerst op het nieuws van Peter Maes: "Wist niet dat ze ook met iemand anders aan het praten waren"
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Groot nieuws bij Beerschot vandaag. Peter Maes werd namelijk aangesteld als de nieuwe trainer van de club. Will Still was de voorbije maanden aan de slag als interim-trainer, maar hij moet dus op zoek naar een nieuwe job.

Er werd wel al gevraagd of Still als assistent wil blijven werken bij Beerschot, maar volgens de Britse Belg is er nog onduidelijkheid. "Peter Maes brengt twee assistenten mee, maar geen idee wat dat voor mij betekent. Er zullen nog gesprekken volgen met Peter en met het bestuur", legde Still uit bij Het Laatste Nieuws

Will Still had wel niet verwacht dat Beerschot ook met een andere trainer aan het praten was. "Je moet op alles voorbereid zijn. Ik had al een paar keer overlegd met het bestuur, maar ik wist niet dat ze ook met iemand anders aan het praten waren", aldus Still. 

Still blikt tevreden terug op zijn periode als assistent-trainer bij Beerschot. "Ik heb nergens spijt van. Ik vind dat ik met de ploeg goed werk heb geleverd. Ik heb ambitie, maar ik heb ook respect voor de keuze van de club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties