Droom Verhaeghe uit elkaar aan het spatten? "Op deze manier wordt nieuw stadion in Brugge voor 2024 heel moeilijk"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 96 reacties
Droom Verhaeghe uit elkaar aan het spatten? "Op deze manier wordt nieuw stadion in Brugge voor 2024 heel moeilijk"

Het is al langer dan vandaag duidelijk, maar sinds deze week ook officieel: het nieuwe Club-stadion komt op héél wat tegenkanting te staan. Ook Cercle Brugge moeit zich nog steeds in de debatten, maar ze zijn lang niet de enige.

Cercle Brugge heeft namelijk een heel lijvig bezwaarschrift ingediend tegen de omgevingsvergunning voor het nieuwe stadion van Club Brugge op de Olympiasite.

Het bezwaarschrift was maar een van de meer dan 120 die werden ingediend door buurtbewoners en andere belanghebbenden in de buurt van de Olympiasite.

2024

"Maar zou het niet beter zijn dat Club Brugge daar zou bouwen en wij op Olympia blijven? Ik had Verhaeghe al even geleden gevraagd om het on hold te zetten tot er duidelijkheid was, maar dat is niet gebeurd", klonk het eerder al bij Vincent Goemaere in Het Laatste Nieuws.

Hij is daar nu in de Krant van West-Vlaanderen nog eens op doorgegaan: "Wij zijn niet de enigen die een bezwaarschrift hebben ingediend. Er zijn er meer dan 120. Op deze manier wordt een nieuwe stadion op Jan Breydel tegen 2024 heel moeilijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties