'Rennes drukt door voor Dedryck Boyata'

Redactie
'Rennes drukt door voor Dedryck Boyata'

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 07/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Kompany - Praet - Doku - Boyata - Boyata - Ndayishimiye - Badji - Alonso

'Rennes drukt door voor Dedryck Boyata'

Rennes heeft zijn interesse in Dedryck Boyata nog eens duidelijk gemaakt, weet RMC Sport. Een deal zou er snel kunnen komen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 27/06

Stade Rennes wil Dedryck Boyata weghalen bij Hertha Berlijn

De goede prestaties van Dedryck Boyata op het Europees kampioenschap zijn niet onopgemerkt gebleven bij de ploeg van één van zijn mede Rode Duivels. (Lees meer)


Alexander Nübel gaat naar AS Monaco & Sven Ulreich komt over van Hamburg SV bij Bayern München

Bayern München kwam vandaag met dubbel doelmannen nieuws. Namelijk één vertrekker en tegelijkertijd een oude bekende die wordt binnengehaald. (Lees meer)


Mike Trésor Ndayishimiye van Willem II geniet interesse van

Racing Genk wil gaan shoppen bij Willem II voor een voormalig Belgisch belofte international. (Lees meer)


Club Brugge staat dicht bij beloftevolle Turks international
Foto: © photonews

Enis Destan staat dicht bij een transfer naar Club Brugge

Volgens Turkse media staat Club Brugge zeer dicht bij een beloftevolle Turks international. Het lijkt een wissel op de toekomst. (Lees meer)


Derde keer, goede keer? 'Arsenal ziet in Dennis Praet ideaal profiel en doet nieuwe poging om Rode Duivel te strikken'

Is Dennis Praet van plan om andere oorden op te zoeken? Dan kan Arsenal wel eens een uitweg bieden. Het is niet voor het eerst dat het interesse toont in de Belgische middenvelder. In het verleden werd Praet tweemaal aan 'The Gunners' gelinkt, zonder resultaat. Derde keer, goede keer? (Lees meer)


OFFICIEEL: Anderlecht huurt 19-jarige centrale verdediger van Manchester City

RSC Anderlecht heeft de komst van een jong Manchester City-talent afgerond. De centrale verdediger Taylor Harwood-Bellis gaat een jaar op huurbasis voor paars-wit voetballen. Vorig seizoen deed Harwood-Bellis al ervaring op in de Championship. (Lees meer)


Levert verleden bij City weer iets op voor Kompany? 'Ook Anderlecht geïnteresseerd in 23-jarige Spanjaard'

De connectie tussen Kompany en Man City deed Lukas Nmecha al bij Anderlecht belanden. Die zal dit seizoen niet meer in het Lotto Park te bewonderen zijn, maar Kompany leerde in zijn periode bij City nog wel andere talenten kennen. Onder meer Manu García liep daar de voorbije jaren rond. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 26/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties