Anderlecht rekent op fans voor galawedstrijd tegen Ajax: Wie vervangt Lokonga op het middenveld?

Seppe Frans
| 8 reacties
Anderlecht rekent op fans voor galawedstrijd tegen Ajax: Wie vervangt Lokonga op het middenveld?
Foto: © photonews

Vrijdagavond speelt Anderlecht hun galawedstrijd tegen Ajax. Goed nieuws: voor het eerst sinds september zullen er opnieuw fans in het Lotto Park aanwezig zijn. De supporters zijn alvast benieuwd of Vincent Kompany zijn project naar een (nog?) hoger niveau kan tillen.

Volgens Het Laatste Nieuws zal het Lotto Park maar liefst voor een derde gevuld zijn. Daarbij worden natuurlijk ook de coronamaatregelen, die momenteel in voetbalstadions gelden, in acht genomen. Niet getreurd voor zij die geen ticket konden bemachtigen, ook Play Sports zal de wedstrijd uitzenden.

Voor paars-wit is de oefenwedstrijd tegen de Nederlandse recordkampioen een allerlaatste test voor het nieuwe seizoen. Volgende week wacht meteen de Brusselse derby tegen promovendus Union. Hoe zal RSCA het vertrek van aanvoerder Sambi Lokonga verteren? Naar alle waarschijnlijkheid start het duo Cullen-Ashimeru vanavond op het middenveld.  Daarnaast speurt Peter Verbeke nog naar inkomende transfers, momenteel blijken Fausto Vera (Argentinos Juniors) en Njegos Petrovic (Rode Ster Belgrado) interessante pistes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties