KV Kortrijk-speler wordt op middenstip verrast met trofee van Kerel van het Seizoen

KV Kortrijk-speler wordt op middenstip verrast met trofee van Kerel van het Seizoen

Het nieuwe seizoen is bijna begonnen maar KV Kortrijk heeft haar beste speler van vorig seizoen toch nog in de bloemetjes gezet.

Zoals bij veel clubs, hebben de supporters kunnen stemmen op wie volgens hen de 'Kerel van het Seizoen' was. Die keuze viel met grote meerderheid op wingback Gilles Dewaele.

Voor het oefenduel tussen Kortrijk en Lille, kreeg Dewaele de trofee overhandigd van zijn verloofde en ook zijn ouders waren aanwezig. Voor de speler zelf, die nog niet kan spelen wegens een blessure, was het een complete verrassing.

"Het was heel mooi om dat te kunnen beleven met de supporters zelf. Toen ik op de middenstip stond, wist ik het eigenlijk al. Maar om dan mijn vriendin te zien komen, dat was wel een speciaal moment. Een beetje emotioneel maar vooral oprecht blij en fier", klinkt het bij Dewaele.

De Kerel van het Seizoen wil de supporters bedanken maar ook graag iets terugdoen voor het publiek. "Ik wil iets speciaals bereiken met de ploeg. Een bekerfinale spele bijvoorbeeld, met de supporters erbij, dat behoort zeker tot de mogelijkheden", besluit hij ambitieus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties