'Martin Braithwaite naar Premier League'

Redactie
'Martin Braithwaite naar Premier League'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Griezmann - Ugbo - Kainourgios - Vines - Braithwaite

'Martin Braithwaite naar Premier League'

Martin Braithwaite zou wel eens de volgende vertrekker bij Barcelona kunnen worden. Hij kan naar Wolverhampton, West Ham en Brighton & Hove Albion.

Transfernieuws en Transfergeruchten 20/07

KAA Gent Ladies halen drie talentvolle youngsters in huis met oog op de toekomst

De KAA Gent Ladies eindigden vorig seizoen derde in de Super League, maar willen er ook in het nieuwe seizoen helemaal staan. Daartoe deden ze ook al enkele versterkingen. (Lees meer)


'Antwerp ziet ene target naar Frankrijk trekken, maar heeft andere optie zo goed als beet'

'Antwerp ziet ene target naar Frankrijk trekken, maar heeft andere optie zo goed als beet'

Antwerp is zichzelf naarstig aan het versterken op de arbeidsmarkt. Op één positie was er dringend versterking nodig. Een eerste target trekt naar Frankrijk, maar een tweede lijkt erg dichtbij. (Lees meer)


'Griekse topclub haalt verdediger op bij Zulte Waregem'

Hij kwam als gewezen spits naar de Gaverbeek en speelde er uiteindelijk op de hele linkerflank, maar nu is het avontuur ten einde. (Lees meer)


'Genk heeft persoonlijk akkoord met JPL-revelatie, deal nakend'

Vorig jaar was hij een van dé revelaties in de Jupiler Pro League, mogelijk komt daar een verlengd avontuur van in onze vaderlandse competitie. (Lees meer)


Barcelona klopt nu aan bij Juventus

Barcelona moet nog heel wat spelers lozen. Een deal rond Griezmann werd nog niet gevonden, nu wordt gedacht aan een ruildeal met Dybala bij Juventus.


'Hazard heeft duidelijke voorkeur'

Eden Hazard zou liefst van al blijven bij Real Madrid, maar als hij dan toch moet verkassen ziet hij een terugkeer naar Chelsea wel zitten klinkt het in Spaanse media.



Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 21/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties