Sportief directeur KV Mechelen geeft ambitie prijs: "Alles wat daar extra bijkomt, is mooi meegenomen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

KV Mechelen mikt op de top acht dit seizoen

Sportief directeur KV Mechelen geeft ambitie prijs: "Alles wat daar extra bijkomt, is mooi meegenomen"
Foto: © photonews

KV Mechelen is ambitieus dit seizoen. De kern die het eind vorig seizoen zo goed deed, is grotendeels bij elkaar gehouden en er zijn een paar goeie versterkingen bijgekomen. Sportief directeur Tom Caluwé mikt dan ook op de top acht.

"Ik denk dat we een strijdbare kern hebben om de prestatie van vorig seizoen te herhalen. De top acht moet onze doelstelling zijn", zegt Caluwé in GvA.

Aanvallend is er wel wat bijgekomen en de kern lijkt klaar voor die ambitie waar te maken. "Het belangrijkste is dat iedereen binnen de club tevreden is met de kern die we nu hebben. De concurrentie is groot. Dat is ook nodig als we willen meestrijden voor de plaatsen die we ambiëren. Spelers moeten elkaar scherp houden en als er blessures of schorsingen zijn, moeten we die kunnen opvangen zonder aan kwaliteit in te boeten. De toekomst zal moeten uitwijzen of dit onze beste kern is van de laatste jaren.”

Voor Caluwé is het dan ook makkelijk om aan te geven wanneer het seizoen geslaagd is. “Als we de top acht halen. Dat is een gezonde ambitie. Alles wat daar extra bijkomt, is mooi meegenomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties