Het ijzersterke KV Mechelen is volgens analist de toekomstige competitieleider: "Als je deze wedstrijd ziet ..."
Seppe Frans
| 11 reacties

Patrick Goots lovend over het spel en transferbeleid van KV Mechelen: "Zou me niet verbazen als ze op één staan"

Het ijzersterke KV Mechelen is volgens analist de toekomstige competitieleider: "Als je deze wedstrijd ziet ..."
Foto: © photonews

Zondagmiddag konden voetballiefhebbers genieten van een aangename pot voetbal tussen KV Mechelen en Antwerp. The Great Old leek op weg naar hun eerste drie punten van het seizoen, maar de thuisploeg pakte uit met een mooie comeback. Ze gaan dus gewoonweg door op hetzelfde elan van vorig seizoen

Wordt KVM de verrassing van het seizoen? Vorig jaar grepen de jongens van Wouter Vrancken in extremis naast een Europees ticket, maar op deze manier zal het weleens kunnen lukken: “Als je deze wedstrijd ziet”, vertelt Patrick Goots aan GvA. “In tegenstelling tot Antwerp staat KV er meteen van de eerste speeldag. Ze hebben niet gepanikeerd, ook niet na de 0-2. Al vind ik wel dat ze te gemakkelijk tegendoelpunten slikken. Defensief oogt het soms nog te slap.”

Volgens de ex-speler van KV Mechelen is het niet onmogelijk dat zijn voormalige werkgever binnenkort (tijdelijk) bovenaan de rangschikking pronkt: “Het zou me niet verbazen als ze eind augustus en misschien nog veel langer mooi mee aan kop staan. De komende weken volgen wedstrijden tegen Seraing, Eupen, Gent, Union en Kortrijk.”

Deze verdienste is in de ogen van Goots vooral te danken aan een uitstekend transferbeleid: “Ze hebben met Cuypers, Souza en Oum Gouet zeer gerichte versterkingen binnengehaald die prima verder bouwen op de basis die ze al reeds hadden. Tel daar dan nog eens Druijf en Shved bij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties