📷 Sebastiaan Bornauw (Wolfsburg) bedankt Anderlecht voor speciale dag: "Een trots moment"
Seppe Frans
| 0 reacties

Sebastiaan Bornauw debuteerde drie jaar geleden op het hoogste niveau: "Bedankt Anderlecht"

📷 Sebastiaan Bornauw (Wolfsburg) bedankt Anderlecht voor speciale dag: "Een trots moment"

Sebastiaan Bornauw is enkele weken actief bij Wolfsburg.  Daar is de verdediger momenteel bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, inclusief Champions League-voetbal. Het gaat plots zeer snel voor onze landgenoot. Daarom stond hij nog eens stil bij een speciaal moment uit zijn carrière.

Dag op dag drie jaar geleden verscheen de beresterke centrale verdediger voor het eerst op het hoogste toneel. Op de openingsspeeldag schonk Hein Vanhaezebrouck hem namelijk op het veld van KV Kortrijk zijn eerste speelminuten voor paars-wit.

Daar is Sebastiaan Bornauw de club nog steeds dankbaar voor: “In 2018 maakte ik mijn debuut voor mijn club. Zo’n trots moment! Bedankt voor alles Anderlecht!”, schreef hij op Twitter. Uiteindelijk kwam het jeugdproduct 29 keer in actie voor de Brusselaars, nadien vertrok hij richting de Bundesliga.

Daar ontpopte Bornauw zich tot één van de sterkhouders van FC Köln. Na twee sterke seizoenen bij de Duitse traditieclub verkoos hij een nieuw avontuur bij Wolfsburg. Daar zal hij onder meer landgenoten Koen Casteels en Aster Vranckx tegen het lijf lopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties