Tottenham wil extra vervanger in huis halen voor vertrokken Alderweireld en polst bij Fiorentina

Seppe Frans
| 0 reacties
Tottenham wil extra vervanger in huis halen voor vertrokken Alderweireld en polst bij Fiorentina
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze zomer was er veel op til bij Tottenham. Ze zijn volop bezig met het bouwen van een (bijna) volledig nieuw elftal. Enkele sterkhouders mochten ander oorden opzoeken terwijl de Londense club verder speurt naar versterkingen. Nu staat een verdediger van Fiorentina hoog op het verlanglijstje.

Enkele weken geleden verliet Toby Alderweireld het Tottenham Hotspur Stadium voor een nieuw avontuur in Qatar. De Spurs kozen voor Cristian Romero (ex-Atalanta) als zijn vervanger. Maar de Rode Duivel was met zijn 236 optredens een cruciale pion voor de club, dus wordt er verder gezocht naar een extra centrale verdediger.

Volgens Engelse bronnen zou Nikola Milenković de overstap naar Spurs kunnen maken. De 23-jarige centrale verdediger heeft nog maar één jaar contract bij Fiorentina. Hij leek eerder op weg naar West Ham United, maar tot een akkoord kwam het toen niet.

Tottenham nam deze zomer afscheid van ervaren pionnen zoals Toby Alderweireld, Erik Lamela, Joe Hart en Danny Rose en vervangt hen door jonge(re) namen zoals Bryan Gil, Cristian Romero en Gollini. Dit seizoen zullen we dus een nieuwe ploeg te zien krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties