🎥 Was dit penalty voor Zulte Waregem? Raakt Dewaele hem überhaupt wel?

🎥 Was dit penalty voor Zulte Waregem? Raakt Dewaele hem überhaupt wel?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem kwam van een 0-2-achterstand terug tot 2-2 tegen KV Kortrijk. Over de gelijkmaker was er echter heel wat te doen. Essevee kreeg een penalty nadat Gilles Dewaele kwam ingegleden op Dompé, maar in de herhaling valt te zien dat hij hem amper - of zelfs niet - raakt.

Beide coaches hadden na de match sowieso wel een en ander te vertellen over de zaak. "De strafschop op het einde van de wedstrijd? Ik heb de beelden niet gezien, maar dat was misschien niet de grootste fout en misschien was het er geen", aldus Luka Elsner van de bezoekers.

Dynamiek

"Ach, gezien de dynamiek van de wedstrijd was het logisch dat we die elfmeter incasseerden", was de coach van Kortrijk duidelijk.

Francky Dury van zijn kant verwees naar de vorige weken: "Ik wil wel eens zien of de bal niet op de arm was van Vandendriessche in de eerste helft. Ik heb al vijftien verschillende regels gehoord in verband met handspel. De strafschop op het einde was een lichte strafschop, maar we hebben in de voorbije matchen ook al pech gehad en een strafschop tegen die er helemaal geen was. Het kan niet altijd tegenzitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties