Opvallend: Ederson en Gabriel Jesus aanwezig in Lommel voor wedstrijd tussen Lommel SK en Moeskroen

Alexandre Fiammetti
Nils Wens en Alexandre Fiammetti
| 0 reacties
Opvallend: Ederson en Gabriel Jesus aanwezig in Lommel voor wedstrijd tussen Lommel SK en Moeskroen
Foto: © photonews

Opvallend bezoek vandaag in Lommel. Ederson en Gabriel Jesus zullen namelijk de wedstrijd tegen Moeskroen bijwonen. Beide spelers van Manchester City zijn rechtstreeks van Brazilië naar België gevlogen om klaar te zijn voor de Champions League-wedstrijd van dinsdag tegen Club Brugge.

Ederson en Gabriel Jesus wonnen vrijdagochtend met Brazilië tegen Uruguay en waren niet in staat om te spelen in de Premier League-overwinning van Manchester City tegen Burnley op zaterdag, omdat ze niet genoeg tijd hadden om te reizen en te herstellen tussen de wedstrijden.

In plaats daarvan vlogen de twee Brazilianen rechtstreeks naar België. Lommel SK tweette zondag dat zij de eregasten zouden zijn bij hun wedstrijd tegen Moeskroen.

"Vandaag mogen we 2 speciale gasten verwelkomen voor onze wedstrijd tegen Moeskroen. Man City-sterren Ederson Moraes en Gabriel Jesus komen vandaag ons Lommel SK steunen!", twitterde de Belgische club.

City neemt het dinsdag in de Champions League op tegen Club Brugge. Ederson en Jesus zullen van Lommel naar Brugge reizen om zich maandag bij hun ploeg te voegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21817 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties