OHL-doelman afgevoerd na ongelukkige botsing met Noa Lang

OHL-doelman afgevoerd na ongelukkige botsing met Noa Lang

Diep in de eerste helft dook Runar Alex Runarsson, de doelman van OHL, in de voeten van de aanstormende Noa Lang. De aanvaller van Club Brugge botste op volle snelheid met de knie tegen het hoofd van de Ijslandse keeper.

Runarsson bleef groggy liggen en moest op het veld verzorgd worden aan een stevige wonde. De huurling van Arsenal was te aangeslagen om verder te spelen en werd vervangen door Rafa Romo. Runarsson werd afgevoerd naar het ziekenhuis, waar de schade opgemeten zal worden.

Tijdens de rust van OHL-Club Brugge deed Gilles De Bilde, analist bij Eleven Sports, een opvallende uitspraak. De Bilde insinueerde immers dat Lang wel eens bewust zijn knietje zou kunnen laten hangen. Iets wat De Bilde op heel wat kritiek kwam te staan op social media. 

De hoofdblessure komt voor Runarsson op een erg vervelend moment. De Ijslander heeft sinds enkele weken zijn plaatstje onder de lat bemachtigd, na enkele mindere prestaties van Rafa Romo. OHL moet voor Nieuwjaar nog twee keer aan de bak: zondag komt Standard op bezoek in de competitie, volgende week donderdag kruisen de Leuvenaren opnieuw de degens met Club Brugge, deze keer in de kwartfinale van de Croky Cup.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties