KV Oostende mist halve ploeg tegen Genk en hoopt dat twee basisspelers fit genoeg zijn

KV Oostende mist halve ploeg tegen Genk en hoopt dat twee basisspelers fit genoeg zijn

Vanavond ontvangt KV Oostende Genk voor de laatste match van het seizoen. Voor Alexander Blessin mag het jaar er gerust opzitten zodat hij wat spelers kan recupereren en rust geven. KVO mist immers een waslijst aan basisspelers.

KVO mist sowieso zeven spelers: Osifo, Boonen, Koziello, Kvasina, D’Arpino, Amade en Fortes zijn geblesseerd of geschorst. Daarnaast zijn Capon en Tanghe heel twijfelachtig. Als zij niet fit geraken worden er nog twee spelers aan de 18-koppige selectie - waarin al wat onbekende namen zitten - toegevoegd.

Deze 18 moeten het vanavond doen: Hubert, Schelfhout, Jakel, Medley, Capon, Tanghe, Ndicka, Wylin, D’Haese, Patoulidis, Rocha, Bätzner, Boufath, Coninckx, McGeehan, Atanga, Ambrose, Gueye.

Van die jongens is McGeehan nog maar een week terug uit blessure: “Ja, eindelijk ben ik pijnvrij. Maar na bijna een jaar niet voetballen, ben ik natuurlijk helemaal nog niet wedstrijdfit. Nu een hele wedstrijd spelen zou roofbouw op mijn lichaam zijn. Maar een tiental minuutjes invallen, kan tot de mogelijkheden behoren. Op Beerschot kwam het er nog niet van maar wie weet wel tegen Genk?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties