'Club zoekt oplossing voor Perez'

Redactie
'Club zoekt oplossing voor Perez'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/08 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Wilshere - Trebel - Morata - Morata - Wesley - Lucumí - Peeters - Chakvetadze

'Club zoekt oplossing voor Perez'

Niet enkel Wesley Moraes lijkt te gaan vertrekken bij Club Brugge. Ook voor Mitrovic en Perez wordt een oplossing gezocht.

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/12

Jack Wilshere kan zijn carrière nieuw leven inblazen in Brazilië

Voormalig wonderkind van het Engelse voetbal, Jack Wilsherre, kan zijn carrière herlanceren in Brazilië. (Lees meer)


"Xavi polst persoonlijk bij Juve-aanvaller voor terugkeer naar Spanje"

Met Ferran Torres heeft Barcelona zijn eerste winteraanwinst beet, al is het voorlopig nog afwachten wanneer de jonge Spanjaard kan worden ingeschreven bij La Liga. De honger van Barcelona is nog niet gestild. In de zoektocht naar een centrumspits nam Xavi zelf het heft in handen. (Lees meer)


'Nummer 2 in Serie A toont grote belangstelling in RC Genk-verdediger Jhon Lucumí'

Ondanks het voorlopig teleurstellende seizoen van Genk wekt Lucumí belangstelling op uit de Serie A. De Italiaanse topclub AC Milan zou erg geïnteresseerd zijn in de Colombiaanse verdediger. Uitkijken maar of Genk hem in 2022 kan houden. (Lees meer)


'Union krijgt ook versterking met marktwaarde van acht miljoen euro in titeljacht'

'Union krijgt ook versterking met marktwaarde van acht miljoen euro in titeljacht'

Union staat momenteel helemaal bovenaan de Jupiler Pro League en wil daar ook in 2022 zo lang mogelijk blijven staan. (Lees meer)


Officieel: STVV kondigt transfer aan

Bij STVV hebben ze een transfer weten te finaliseren en zo hebben ze er een pion bij voor de komende jaren. Al hadden ze hem eigenlijk al. (Lees meer)


'Club Brugge gaat concurrentie aan met onder meer Porto en maakt er werk van'

Club Brugge heeft op een paar posities dringend versterking nodig. Voor eentje zijn ze alvast concreet aan het worden. (Lees meer)


'Standard kruist degens met Genk voor sterkhouder Kortrijk'

Het zou wel eens een interessante wintermercato kunnen worden op de Belgische voetbalvelden. En diverse ploegen gaan daarbij ook tegen elkaar in. (Lees meer)


'Gent wil af van vier spelers en aast op sterkhouder van concurrent uit JPL'

Bij AA Gent zou het wel eens een interessante en drukke transferwinter kunnen worden. Zowel ingaand als uitgaand mag er wel wat gebeuren. (Lees meer)


'Anderlecht kan hem niet betalen, andere topclub aast wél op Thomas Vermaelen'
Foto: © photonews

'Anderlecht kan hem niet betalen, andere topclub aast wél op Thomas Vermaelen'

"Anderlecht kan zijn loon niet betalen", aldus CEO Peter Verbeke nog in de pers op woensdag. En dus is de vraag: wie wel? (Lees meer)


'Xavi wil Morata aan boord hijsen'

Volgens AS wil Xavi er absoluut Alvaro Morata bijhebben in de kern van Barcelona. Hij zou voor doelpunten moeten gaan zorgen.


'Nog steeds oplossing gezocht voor Trebel & co'

Bij Anderlecht mogen er nog steeds een aantal spelers vertrekken. Sardella zou volgens Het Nieuwsblad kunnen worden uitgeleend, terwijl Trebel en Bakkali nog steeds mogen verkassen.


'Charleroi zoekt oplossing voor Bedia'

Chris Bedia zit nog steeds bij Charleroi. En daar zoeken ze volgens Het Nieuwsblad nu een oplossing, want in de plannen van Still komt hij al even niet meer voor.


Daouda Peeters en Hamza Raifa terug naar afzender?

Daouda Peeters en Hamza Raifa zouden volgens La Dernière Heure op weg terug zijn naar Juventus, omdat hun uitleenbeurt aan Standard nog niet al te veel zoden aan de dijk bracht.


'Mechelen zoekt oplossing voor Wernersson'

In januari komt Victor Wernersson normaliter terug van een uitleenbeurt in Noorwegen naar KV Mechelen, maar hij mag er opnieuw verkassen weet HNB.Transfernieuws en Transfergeruchten 29/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 31/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties