Club Brugge zag af tegen AA Gent, maar plooide niet: "Fier op mijn teammaats"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 12 reacties
Club Brugge zag af tegen AA Gent, maar plooide niet: "Fier op mijn teammaats"
Foto: © photonews

Club Brugge vergaarde woensdagavond in de Ghelamco Arena een uitstekende uitgangspositie in de heenwedstrijd van de halve finale van de Croky Cup. Een klasseflits van Charles De Ketelaere volstond voor de zege.

Al was het een mirakel dat AA Gent niet tot scoren kwam. De Buffalo's kregen enkele wenkende kansen, tot overmaat van ramp zag Julien De Sart zijn elfmeter gestopt worden door specialist Simon Mignolet.

"Dit is een heel mooi en belangrijk resultaat. Tegelijkertijd moeten we beseffen dat we nog maar halfweg zijn. We zullen in de terugmatch top moeten zijn. Vandaag hebben we met zijn tienen een fantastische mentaliteit getoond. Ik ben fier op mijn ploegmaats", aldus Clinton Mata.

"Het resultaat was heilig vandaag en we hebben het over de streep getrokken. Het was vanavond op mentaal vlak een uitdaging, en we hebben het met verve doorstaan. Hierop kunnen we verderbouwen", besluit Mata, die na zijn schorsing tegen Kortrijk opnieuw zijn plaats in de basis innam. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties