STVV kleurt nog wat meer Japans: nieuwe aandeelhouder voorgesteld

Dennis Rosiers
| 0 reacties
STVV kleurt nog wat meer Japans: nieuwe aandeelhouder voorgesteld
Foto: © SC

Na een moeizame start begon STVV aan een heuse opmars, waardoor ze uiteindelijk maar net naast de Europe play-offs grepen. Ook extrasportief gaat het de Kanaries voor de wind.

Dinsdag maakte STVV bekend dat het met Maruhan Group een nieuwe minderheidsaandeelhouder aan boord heeft gehaald. Maruhan Group is een Japans entertainmentbedrijf. Meerderheidsaandeelhouder op Stayen blijft het ook al Japanse DMM.com.

Takayuki Tateishi reageert in een communiqué opgetogen met de nieuwe aandeelhouder: "Ik ken Maruhan al meer dan 20 jaar van toen ik bij Oita Torinita werkte. Ik ben vereerd dat ik de uitdaging om partner te worden opnieuw kan aangaan. We kenden met STVV een goed seizoen. We eindigden op de 9e plaats en aan het eind van het seizoen waren we zelfs dichtbij play-off 2, na negen opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag. Nu we met de voorbereiding van het volgende seizoen beginnen, verwelkomen we Maruhan als partner en kijken we ernaar uit om het volgende seizoen samen te strijden als onderdeel van de STVV-familie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties