De Camargo blikt terug op zijn meer dan geslaagde carrière: "Dat was het hoogtepunt!"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Igor De Camargo ziet de twee titels met Standard als het hoogtepunt in zijn carrière

De Camargo blikt terug op zijn meer dan geslaagde carrière: "Dat was het hoogtepunt!"

Een laatste jaartje RWDM heeft Igor De Camargo geen promotie meer opgeleverd. Maar toch kan hij terugkijken op een meer dan geslaagde carrière.

Hij leidde Standard bijvoorbeeld naar twee opeenvolgende titels, iets wat ze in Luik nooit zullen vergeten. “Het sportieve hoogtepunt van mijn carrière", zegt De Camargo daarover in HBvL.

Hij vertrok naar de Bundesliga, maar keerde in 2015 terug naar Genk. Maar daar zag hij ineens ook Karelis en Samatta aankomen. “Ik zat aan zes doelpunten toen ik plots te horen kreeg dat er niet meer op mij gerekend werd. Geen enkel probleem. Waarom zou ik blijven bij een club die me niet meer wil? Ik ben altijd een makkelijke jongen geweest.  Uiteindelijk heb ik er zelfs de mooiste twee jaar van mijn carrière aan te danken. Op Cyprus (bij Apoel Nicosia, '16-'18, nvdr.) leefde ik met mijn gezin in het paradijs en werd ik nog twee keer kampioen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

 Promotion Play-offs - Finale (T)
Seraing Seraing 0-0 RWDM RWDM

Nieuwste reacties