OFFICIEEL: Gervinho gaat in Griekenland aan de slag

Redactie
OFFICIEEL: Gervinho gaat in Griekenland aan de slag
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Gervinho - Jones - Mbenza - Martínez - Torunarigha - Kpene Ganago - Ferraro - Didillon

OFFICIEEL: Gervinho gaat in Griekenland aan de slag

Gervinho (35), de Ivoriaanse aanvaller die bij Beveren zijn carrière lanceerde, heeft een contract getekend bij Aris Saloniki. Die club eindigde afgelopen seizoen op de derde plaats en mag zich opmaken voor Europees voetbal.

Transfernieuws en Transfergeruchten 17/07

'Deal rond: Anderlecht wilde spits ophalen in Frankrijk, maar concurrent uit JPL gaat ermee aan de haal'

RSC Anderlecht wilde heel wat aanvallende versterkingen binnenhalen, maar eentje daarvan lijkt nu voor een ander avontuur te gaan kiezen. (Lees meer)


'Akkoord gevonden: AA Gent steekt serieus tandje bij en haalt plan A voor 4,5 miljoen euro opnieuw naar de Ghelamco Arena'

Even leek het erop dat de kans definitief voorbij was om hem nog in de Ghelamco Arena te zien, maar ondertussen is er dan toch nog goed nieuws te melden. (Lees meer)


Jarrad Branthwaite wordt de nieuwe verdediger van PSV

PSV versterkt de selectie per direct met Jarrad Branthwaite. De 20-jarige jeugdinternational van Engeland komt op huurbasis over van Everton. De verdediger uit de Premier League sluit na het weekend aan bij het team van Ruud van Nistelrooij. (Lees meer)


Wayne Rooney wil Phil Jones bij Manchester United weghalen

Wayne Rooney is de nieuwe trainer van DC United en heeft als voordeel dat hij veel contacten heeft in Engeland. Bij zijn ex-club Manchester United heeft hij nu een verdediger op het oog. (Lees meer)


Carney Chukwuemeka staat in de belangstelling van PSG en Barcelona

De 18-jarige Carney Chukwuemeka heeft de topclubs voor het uitkiezen. Volgens de Spaanse en Engelse media zijn zowel PSG als Barcelona geïnteresseerd in zijn diensten. (Lees meer)


Lisandro Martinez wordt door Manchester United bij Ajax gekocht

Manchester United heeft zondag de transfer van verdediger Lisandro Martinez afgerond. De 24-jarige Argentijn maakt voor een bedrag van 57,37 miljoen euro de overstap van Ajax. Dat bedrag kan via variabelen nog oplopen naar 67,37 miljoen euro. (Lees meer)


Guy Mbenza verlaat Antwerp en trekt naar Al-Tai

Guy Mbenza is weg op de Bosuil. De spits, die in 2020 van Cercle Brugge werd overgenomen, kreeg nooit zijn kans bij Antwerp en werd vorig seizoen al verhuurd. (Lees meer)


Thomas Didillon wordt doelman bij Monaco en keert niet terug naar Cercle Brugge

Eerst was het de bedoeling dat doelman Thomas Didillon zou terugkeren naar Cercle Brugge, maar na overleg tussen de technisch directeurs van de Vereniging en van Monaco is er beslist dat hij bij Monaco blijft. (Lees meer)


OFFICIEEL- Aanwinst nummer zes voor RWDM: jeugdinternational komt over van Charleroi

RWDM heeft zijn zesde aanwinst beet. De Brusselse fusieclub maakte zondagochtend de komst van Fabio Ferraro (19) bekend. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties