Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07: Ronaldo - Defourny - Dybala - Tissoudali - Koundé - Nielsen - Togui - Shankland

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07: Ronaldo - Defourny - Dybala - Tissoudali - Koundé - Nielsen - Togui - Shankland
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Defourny - Dybala - Tissoudali - Koundé - Nielsen - Togui - Shankland

Yaya Sanogo heeft aanbiedingen van zowel Union als Antwerp

Zoals zo vaak vissen de clubs uit de Jupiler Pro League in dezelfde vijver. Nu hebben zowel Antwerp als Union hun oog laten vallen Yaya Sanogo. (Lees meer)


OFFICIEEL: RWDM verlengt contract van één van zijn sterkhouders

Theo Defourny was één van de sterkhouders bij RWDM vorig seizoen. Beide partijen wilden graag met elkaar langer door en zijn contract werd dan ook opengebroken en verlengd. (Lees meer)


OFFICIEEL: OH Leuven haalt verdediger weg bij FC Barcelona

OH Leuven ronde zijn 9de inkomende transfer af vandaag. Een Argentijns talent dat overkomt van FC Barcelona. (Lees meer)


Barcelona wil Jules Koundé van Sevilla

Barcelona heeft al stevig uitgehaald op de transfermarkt met de komst van Raphinha, Lewandowski, Franck Kessie en Andreas Christensen, maar hun honger is nog niet gestild. Ze hebben nog een dure verdediger in de pijplijn zitten. (Lees meer)


Helemaal officieel: Casper Nielsen is 'a Bruges Boy'

Helemaal officieel: Casper Nielsen is 'a Bruges Boy'

Zondag maakte Club Brugge bekende dat er een princiepsakkoord was over de transfer van Casper Nielsen. Daags nadien is de deal helemaal beklonken: de Deen is vanaf vandaag officieel een speler van Club Brugge. (Lees meer)


Oplossing voor overbodige linksachter Club Brugge? 'JPL-club toont interesse in Ricca'

Federico Ricca (27) maakte in 2019 voor drie miljoen de overstap van Malaga naar Club Brugge. Bij blauw-zwart is de Uruguayaan helemaal op het achterplan beland. Een oplossing dringt zich dan ook op. (Lees meer)


Lawrence Shankland vertrekt naar het Schotse Hearts

Beerschot is op stage vertrokken, maar doet dat zonder Lawrence Shankland. De Schotse spits staat kortbij een terugkeer naar zijn oude club Hearts. De deal is intussen ook rond. (Lees meer)


KV Mechelen leent William Togui aan Hapoel Jerusalem uit

Dit seizoen wordt er door KV Mechelen alweer niet gerekend op William Togui. De Ivoriaanse spits wordt deze keer verhuurd aan Hapoel Jerusalem. (Lees meer)


'Paulo Dybala verlaat na 7 jaar Juventus en trekt zo goed als zeker naar AS Roma'

Paulo Dybala tekent weldra voor AS Roma. Volgens Fabrizio Romano moet hij enkel nog zijn medische testen afleggen. (Lees meer)


Tissoudali heeft het nog eens over zijn situatie bij Gent: "Op basis van de laatste woorden van de club is het niet mogelijk"
Foto: © photonews

AA Gent en Tarik Tissoudali zouden toch nog wegen kunnen scheiden

Wat gaat er nu gebeuren met Tarik Tissoudali? De aanvaller en AA Gent kwamen er niet uit over een contractverlenging en Tissoudali wil nog steeds verloond worden naar gelang zijn prestaties van vorig seizoen. Na de Supercup sprak hij er nog even over. (Lees meer)


Zien we Cristiano Ronaldo straks bij Atlético Madrid?

Zoals al geweten staat het huwelijk tussen Cristiano Ronaldo en Manchester United op barsten. De Portugees wil weg en intussen zou de club daar ook niet echt weigerachtig meer tegenover staan. Mogelijk keert hij terug naar Spanje. Een transfer die heel wat stof zou doen opwaaien. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties