Union en Antwerp strijden om dezelfde Franse spits, die transfervrij op te pikken is en voor onder meer Ajax en Arsenal speelde
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 22 reacties

Yaya Sanogo heeft aanbiedingen van zowel Union als Antwerp

Union en Antwerp strijden om dezelfde Franse spits, die transfervrij op te pikken is en voor onder meer Ajax en Arsenal speelde
Foto: © photonews

Zoals zo vaak vissen de clubs uit de Jupiler Pro League in dezelfde vijver. Nu hebben zowel Antwerp als Union hun oog laten vallen Yaya Sanogo.

De 29-jarige Franse spits had eerder al verteld dat hij aanbiedingen uit België had en de namen van de clubs werden nu ook bevestigd aan onze redactie. Antwerp en Union willen hem allebei binnenhalen en spraken al met hem. 

Sanogo zijn laatste officiële match dateert wel al van 8 mei 2021. Huddersfield, zijn toenmalige club liet zijn contract verbreken. Sanogo is geen veelscorende spits, maar wel een pivot van 1m94 die de bal kan bijhouden. Arsenal haalde hem transfervrij op bij Auxerre, waar hij in 2011 doorbrak. Bij The Gunners kwam hij echter niet veel aan de bak en hij werd nog uitgeleend aan Ajax, Toulouse en Charlton. 

De voormalige jeugdinternational wil zijn carrière nu herlanceren en ziet dat wel in België gebeuren. Een paar Schotse clubs zijn ook in de markt voor hem, maar hij zou een Belgisch avontuur verkiezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21681 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties