Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07: Benteke - Cavani - Okon - Denayer - Diagne - Soares Silva - Lahssaini - Deyonge

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07: Benteke - Cavani - Okon - Denayer - Diagne - Soares Silva - Lahssaini - Deyonge
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Benteke - Cavani - Okon - Denayer - Diagne - Soares Silva - Lahssaini - Deyonge

Officieel: Zoon van voormalig gouden schoen winnaar trekt van Club Brugge naar Benfica

Club Brugge heeft een jeugdtalent moeten laten gaan. (Lees meer)


'Club Brugge en Anderlecht springen mee in de dans voor Deens talent'

Anderlecht en Club Brugge lijken hun huiswerk min of meer op orde te hebben voor de competitiestart van volgend weekend. Maar als er zich een buitenkansje voordoet... (Lees meer)


Officieel: Cercle Brugge koopt twee jonge verdedigers over van Monaco

Net zoals elk jaar krijgt Cercle Brugge enkele spelers van moederclub Monaco. Zonet kondigden ze echter niet de komst aan van twee huurspelers maar wel van twee definitieve transfers. (Lees meer)


Wordt Rode Duivel vervanger van Fabio Silva bij Wolverhampton?

Nu Fabio Silva uitgeleend is aan Anderlecht, denkt Wolverhampton er toch aan om nog een spits te gaan halen. (Lees meer)


Oleksandr Zinchenko is op weg naar Arsenal

Manchester City en Arsenal hebben een akkoord bereikt over linksback Oleksandr Zinchenko. De Oekraïner verhuist waarschijnlijk deze week nog naar The Gunners. (Lees meer)


Mathieu Cafaro gaat Standard verlaten voor Saint-Etienne

Mathieu Cafaro heeft slechts een half seizoen voor Standard gespeeld. Hij is op weg naar de Ligue 2. (Lees meer)


OFFICIEEL: AA Gent haalt Jordan Torunarigha definitief binnen
Foto: © photonews

OFFICIEEL: AA Gent haalt Jordan Torunarigha definitief binnen

KAA Gent heeft de komst van Jordan Torunarigha afgerond. Toch wel een straffe transfer van de Buffalo's. De verdediger was vorig seizoen al op huurbasis actief bij Gent. (Lees meer)


Edinson Cavani kan naar Villarreal als die hun spits nog verkopen

Edinson Cavani kan op zijn 35ste nog een toptransfer maken. De aanvaller zit zonder ploeg sinds zijn contract bij Manchester United afliep, maar staat nu volop in de belangstelling van Villarreal, vorig seizoen nog halve finalist in de Champions League. (Lees meer)


Jack Hendry (Club Brugge) staat in de belangstelling van Burnley en Wolfsburg

Jack Hendry lijkt op weg naar de uitgang bij Club Brugge. Zondag was er nog geen spoor van hem te bekennen op het wedstrijdblad voor de Supercup. Nu blijkt dat er interesse voor hem is. Niet toevallig komt die van de kant van Vincent Kompany. (Lees meer)


Jason Denayer kan naar Torino

Jason Denayer is op zoek naar een nieuwe club sinds zijn contract bij Lyon afliep. Aan interesse geen gebrek, maar nu lijkt een Italiaanse eersteklasser in pole position te liggen. (Lees meer)


Anderlecht huurt Fabio Silva van Wolverhampton

Anderlecht heeft zijn slag thuisgehaald. Zoals aangekondigd komt Fabio Silva naar het Lotto Park. Paars-wit huurt de Portugese spits voor één seizoen van Wolverhampton. De deal is rond op zijn verjaardag: hij wordt vandaag 20. (Lees meer)


Djed Spence is al de 6e aanwinst van Tottenham

Tottenham heeft zijn volgende aanwinst beet. Djed Spence is van Middlesbrough overgekomen. (Lees meer)


'Amir Murillo in vergevorderde gesprekken met Rode Ster Belgrado'

Amir Murillo zou dan toch Anderlecht verlaten. Er zouden vergevorderde gesprekken met Rode Ster Belgrado zijn. (Lees meer)


'Union wil jonge Belg wegplukken bij Olympique Lyon'

In hun zoektocht naar versterking voor de linkerflank is Union uitgekomen bij een jonge Belg. (Lees meer)


Luca Meisl is de nieuwe verdediger van Beerschot

Beerschot heeft een nieuwe verdediger. Hun aanwinst komt uit Oostenrijk. (Lees meer)


'Nieuwkomer voor Seraing': middenvelder wordt voor derde seizoen op rij uitgeleend aan Les Métallos

Na het veiligstellen van het behoud keerde het huurlingenlegioen van Seraing terug naar moederclub FC Metz. Jongens als Mikautadze en Maziz zien we wellicht niet meer terug in het Stade du Pairay, maar voor deze Luikenaar is dat wél het geval. (Lees meer)


Terugkeer in de maak: 'Torunarigha legt vandaag medische en fysieke testen af'

Een terugkeer naar KAA Gent lijkt in de maak voor Jordan Torunarigha. De Duitse verdediger legt volgens Het Nieuwsblad dinsdag zijn medische en fysieke testen af. Daarna kan de deal afgerond worden.


OFFICIEEL: Mbaye Diagne vindt nieuwe club in Turkije

Mbaye Diagne (30) zag zijn contract bij Galatasaray onlangs aflopen, maar de Senegalese woelwater zal ook komend seizoen in Turkije zijn brood verdienen.

De ex-speler van Lierse, Westerlo en Club Brugge ondertekende een contract voor één seizoen bij Fatih Karagümrük.



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties