Tarik Tissoudali hoopvol na zware klap: "Veel dromen aan diggelen, maar ik zal er staan in de play-offs"

Tarik Tissoudali hoopvol na zware klap: "Veel dromen aan diggelen, maar ik zal er staan in de play-offs"

Vroeg in de wedstrijd tegen STVV liep Tarik Tissoudali (29) een knieblessure op. Meteen leek de Buffalo er ernstig aan toe te zijn, maandag werd de vrees helaas ook waarheid: Tissoudali scheurde de kruisbanden van zijn rechterknie en moet minstens zes maanden revalideren.

Een zware blessure komt áltijd ongelegen, maar zeker in het geval van Tarik Tissoudali. De laatbloeier speelde misschien wel op zijn hoogste niveau ooit. De pleintjesvoetballer ziet het WK met Marokko én een eventuele toptransfer door de neus geboord.

Op Instagram reageerde Tissoudali op het harde verdict. "Ik heb mijn laatste wedstrijd in minstens zes maanden gespeeld. Veel dromen zijn aan diggelen geslagen, maar Allah heeft altijd een beter plan. Ik beloof dat ik nóg sterker zal terugkomen. Ik wens mijn team heel veel succes dit seizoen en ik zal er staan tijdens de play-offs. Daarnaast zal ik Marokko steunen op het WK."

Ondertussen regent het steunbetuigingen van collega's van Tissoudali. Onder meer Roman Bezus, Noa Lang, Rapha Holzhauser en Ismaila Coulibaly staken de onfortuinlijke artiest een hart onder de riem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties