Manchester City wint vlot in Premier League, Leicester geeft voorsprong volledig weg

Manchester City heeft op de tiende speeldag van de Premier League vlot gewonnen van Southampton.

Op het halfuur stond City al 2-0 voorop na doelpunten van Joao Cancelo en Phil Foden. Tegen dat de tweede helft twintig minuten ver was stond de 4-0-eindstand al op het bord.

Riyad Mahrez en Erling Haaland op aangeven van Kevin De Bruyne zorgden voor de twee doelpunten na de koffie. 20 minuten voor tijd werd de Rode Duivel vervangen.

Leicester kwam na 10 minuten op voorsprong bij Bournemouth, maar in drie minuten tijd (68’ en 71’) keerden Philip Billing en Ryan Christie de situatie helemaal in het voordeel van de thuisploeg.

Faes en Tielemans speelden 90 minuten mee. Timothy Castagne werd in de tweede helft vervangen. Praet kwam niet van de bank. Leicester blijft voorlaatste met 4 punten.

Chelsea won met 3-0 van Wolverhampton. Newcastle zegevierde met 5-1 van Brentford.