Ferme ontgoocheling bij KV Mechelen: "100% aan onszelf te danken" en "Kinderlijk"

Ferme ontgoocheling bij KV Mechelen: "100% aan onszelf te danken" en "Kinderlijk"
Foto: © photonews

De ontgoocheling was heel groot bij KV Mechelen na de 2-2 tegen Zulte Waregem. Al had het ook zomaar anders kunnen lopen.

"We hadden erop gehamerd tijdens de rust om zo verder te doen, maar na het tegendoelpunt viel het vertrouwen weg", liet coach Steven Defour zich achteraf ontvallen.

Kinderlijk

En ook de spelers dachten er duidelijk zo over: "Ons vertrouwen is ook na een 6 op 9 blijkbaar nog heel broos. Het is typisch Mechels, maar we moeten verder. We maakten veel te veel fouten en te veel foute keuzes. We gaan dit rustig moeten bekijken", aldus kapitein Rob Schoofs.

Birger Verstraete pikte in: "We hebben dit 100% aan onszelf te danken. Bij de rust hebben we onszelf met 2-0 misschien karig beloond, maar na het einde van de match moeten we misschien zelfs blij zijn met een punt. We hebben twee gezichten getoond. Het was een beetje kinderlijk hoe we het weggaven."

#KVMZWA
© photonews
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties